Header background image Second header background image Background image

JRE-restaurants

JRE is een vereniging van jonge restaurateurs die hun talent en passie voor gastronomie delen met gelijkgestemden. De vereniging telt meer dan 350 restaurants en 160 hotels verspreid over 15 landen; België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Ierland, Italië, Kroatië, Luxemburg, Nederland, Oostenrijk, Polen, Slovenië, Spanje, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk.

 

JRE-chefs combineren top kooktalent met passie voor het koken en het gebruik van lokale producten met behoud van traditie. Hun gepassioneerde kookkunst in combinatie met perfect gastheerschap en een sfeervolle ambiance biedt gasten de ongelooflijke JRE-ervaring.

 

De 27 aangesloten JRE-restaurants bieden jou de mogelijkheid om de schitterende en inspirerende wereld van de haute cuisine te ontdekken! Stuk voor stuk hebben ze unieke en exclusieve aanbiedingen samengesteld voor Mastercard houders.

 

Proef verfijnde gerechten, ontdek producten waar de topchefs mee koken of creëer je eigen culinaire hoogstandjes! Ga op ontdekkingstocht en ervaar gastronomie als nooit tevoren!

Experiences